Sponsoring algemeen

ADVERTEREN OF JE TOERNOOI OP DE SITE VAN DARTS VERENIGING STEDENDRIEHOEK?


www.stedendriehoekdarts.nl Is de website van onze Dart Organisatie. De dartvereniging telt ruim 1.000 leden en ruim 60 locaties. Deze leden spelen wekelijks in competitieverband wedstrijden in de regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Daarnaast hebben we een LACO heren, LACO dames en LACO jeugd team die een landelijke competitie spelen, organiseren we maandelijks een ranking voor senioren en een ranking voor jeugd. Jaarlijks ook een NDB ranking wordt door ons mede georganiseerd. De site van de DVS is o.a. het communicatiemiddel voor de leden. Tevens is de site vooral interessant omdat wekelijks de wedstrijden met de uitslagen er te vinden zijn. 

Interessant???
Waarom is de site nu zo interessant om op te adverteren vraag je, je nu waarschijnlijk af? Het is simpel: deze site trekt jongeren van 15 tot 65 in verschillende doelgroepen aan, van scholieren tot vutters. Wel hebben al deze mensen een aantal zaken gemeen met elkaar. Zo vinden ze allemaal darten een leuke “sport”, houden ze van gezelligheid, zijn het over het algemeen mensen die graag van een uitje houden. Een mooie doelgroep dus.
Een interessante doelgroep dus voor bedrijven, verenigingen en webshops. Onderstaand een aantal cijfers hoe interessant adverteren op de DVS site is!

Bezoekers: gemiddelde van 600 bezoekers per dag, vaak ruim 18.000 bezoeken per maand, en let op gemiddeld ruim 3000 unieke bezoekers per maand!!

Ook kunnen wij toernooien goedkoop extra aandacht geven op de site, gratis kan dit door een vermelding op de toernooipagina, betaald kan dit door een banner (afbeelding met link) te plaatsen op de homepage en de toernooipagina, voor het plaatsen voor de duur van 1 maand rekenen wij een vergoeding van €25,=

Wil je als bedrijf, vereniging of webshop een advertentie plaatsen voor 1 maand tot wellicht 1 jaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons via mail:
Voor €100,= heb je al een doorlopende advertentie voor 12 maanden!!!!

SPONSORS
Café De Vrijbuiter Dibo Darts & Biljart Speciaalzaak
Scheerder gasservice Ensing Car Rental
W.G. Schimmel beton boringen W.G. Schimmel beton boringen
Ensing Car Rental Scheerder gasservice
Dibo Darts & Biljart Speciaalzaak Café De Vrijbuiter
Inloggen
Inloggen