Spelers/teams gezocht

Wij als team  Vrijbuiter 5 zoeken een dart speler (speelster) om ons team te komen versterken.

De woensdag is onze speelavond en de lokatie is Cafe de Vrijbuiter te Apeldoorn.

Denk je dat is wat voor mij, schroom niet en bel.

Meldt je aan bij teamcaptain Piet Borst tel 0613105199

=======================================================================================================

Hallo,

Wij zoeken voor aankomend seizoen versterking in ons team. Momenteel spelen wij nacompetitie voor promotie naar 2e divisie. Wij zoeken een speler, die regelmatig kan en op redelijk niveau kan gooien. Wij zetten iedere week een basisopstelling op, en spelen thuis op woensdagavond. Er wordt iedere week gerouleerd tussen 3 spelers. Lijkt het je leuk om deel te nemen aan ons team, neem dan contact met mij op via jagermarius@gmail.com<mailto:jagermarius@gmail.com> voor verder informatie.

=======================================================================================================

Dartteam(s) gezocht bij Café Toxotis! 

Heb je altijd al in een dartteam willen spelen maar nog nooit de gelegenheid hiervoor gehad? Of zit je al in een dartteam en zoeken jullie een (nieuwe) dartlocatie voor volgend seizoen? Dan is dit je KANS, want Café Toxotis in Twello is op zoek naar gezellige spelers/teams. Er zijn op dit moment dan ook 5 splinternieuwe banen gecreëerd en met de geplande uitbreiding van uiteindelijk 5 (mobiele) dartbanen kan er straks van 10 (!) dartbanen gebruik gemaakt worden. Café Toxotis richt zich op een breed publiek en daarom mag het spelen van darts niet ontbreken. Dit gaat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje en natuurlijk een hoop gezelligheid!

 Samen met je team gezellig darten en (eventueel) wedstrijden organiseren. Het is allemaal mogelijk. En wat zeker niet onbelangrijk is, is de gezelligheid en gemoedelijkheid van je eigen honk. Hoe meer teams er komen, hoe liever het ons is en hoe gezelliger het gaat worden. Darten zit namelijk in ons bloed, wij van Café Toxotis willen dan ook zoals wij jarenlang bij ons café in Opheusden hebben gedaan een bloeiende dartgelegenheid worden waar darttoernooien en competitiewedstrijden een vast onderdeel van gaan uitmaken.

 Heb je nog vragen of wil je je inschrijven/opgeven neem dan contact met ons op (tel. 0571-745020) en natuurlijk kan je ook even bij ons binnen lopen (Café Toxotis, Schoolstraat 10, 7391 DA Twello. Door de 10 dartbanen kunnen op dit moment op elke doordeweekse dag meerdere teams gelijktijdig gebruik maken van onze locatie, dus loop eens binnen en informeer naar de mogelijkheden. Aan onze website alsook speciale café Facebook pagina wordt hard gewerkt, er staan echter al wel enkele foto’s op om een indruk te krijgen; http://toxotis.nl/fotos-darten/.

===================================================================================================

Dartvereniging Brummen heeft nog plaats voor nieuwe teams en/of spelers in ons darthuis de Barrel in Brummen. 
Zoek je/jullie een nieuwe speellocatie dan ben je/jullie  welkom om eens bij ons te komen kijken. Dit geldt voor teams en spelers. 
Tevens zijn wij op zoek naar dames voor een nieuw op te richten dames team voor komend seizoen. 
Neem gerust contact op met Frank Wannet
Ledendartverenigingbrummen@gmail.comof 0615482656

===================================================================================================

Wij,  dartteam Hofnar Ladies uit Apeldoorn , zijn op zoek naar nieuwe teamleden.  Lijkt het je leuk om in een "dames" team te spelen meldt je dan aan bij: Saskia Van 't Wel; saskiavantwel@gmail.com

===================================================================================================

Team Back in Town 3  zoekt spelers.

Wij Bob, Hans, Jacques, Andre en Edwin spelen al een aantal jaren samen.Nu is 1 van onze teamleden overgestapt naar een ander team. Omdat we dit jaar toch moeilijk de bezetting elke week rond kregen zijn we op zoek naar nieuwe teamleden.Zodoende zoeken naar minimaal 2 liefst 3 extra spelers. 
Momenteel spelen we Ere Divisie, maar het zou goed kunnen dat we volgend jaar in de 1e Divisie  spelen, 2017/2018 was niet ons beste seizoen. Graag willen we samen met de eventueel nieuwe teamleden voor begin Juni bij elkaar komen om kennis met elkaar te maken. Hiervoor zien we dan ook graag bij interesse een berichtje voor 1 Juni tegemoet. 
Mocht je interesse of vragen hebben dan kun je mij (Bob) teamcaptain "Back in Town 3" bereiken op 06-24904754, dit kan zowel door te Bellen, WhatApp of SMS mail kan via bobhuser@gmail.com.
Groet Team Back in Town 

SPONSORS
Ensing Car Rental Made4-you Textile
Dibo Darts & Biljart Speciaalzaak Esdoorn Administratie en Belastingen
Installatiebedrijf Groothedde Nieuwenhuis Montage
DraaijerDarts DraaijerDarts
Nieuwenhuis Montage Installatiebedrijf Groothedde
Inloggen
Inloggen