Spelers/teams gezocht

Wij,  dartteam Hofnar Ladies uit Apeldoorn , zijn op zoek naar nieuwe teamleden. 

Lijkt het je leuk om in een "dames" team te spelen meldt je dan aan bij: Saskia Van 't Wel; saskiavantwel@gmail.com

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Team Back in Town 3 zoekt spelers.
Wij Bob, Hans, Jacques, Andre en Edwin spelen al een aantal jaren samen.Nu is 1 van onze teamleden overgestapt naar een ander team. Omdat we dit jaar toch moeilijk de bezetting elke week rond kregen zijn we op zoek naar nieuwe teamleden.Zodoende zoeken naar minimaal 2 liefst 3 extra spelers. 
Momenteel spelen we Ere Divisie, maar het zou goed kunnen dat we volgend jaar in de 1e Divisie  spelen, 2017/2018 was niet ons beste seizoen. Graag willen we samen met de eventueel nieuwe teamleden voor begin Juni bij elkaar komen om kennis met elkaar te maken. Hiervoor zien we dan ook graag bij interesse een berichtje voor 1 Juni tegemoet. 
Mocht je interesse of vragen hebben dan kun je mij (Bob) teamcaptain "Back in Town 3" bereiken op 06-24904754, dit kan zowel door te Bellen, WhatApp of SMS mail kan via bobhuser@gmail.com.
Groet Team Back in Town 3

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

De Kleine Generaal is op zoek naar extra dartteams. Zouden jullie misschien een berichtje op jullie website willen plaatsen dat wij op zoek zijn naar extra dartteams.

Wij hebben de dinsdag en woensdag avond nog beschikbaar voor een team.

Met vriendelijke groet,
Leander korenromp 06-45325567
De kleine Generaal Hoofdstraat 190c 7311 BD Apeldoorn www.dekleinegeneraal.nl

''Lucky Shot uit Deventer is op zoek naar nieuwe leden! We zijn nu met 5 man, maar i.v.m. buitenlandstage van onze captain zoeken wij extra leden die het leuk vinden om samen met ons in de 4e divisie te spelen. Donderdag is onze thuisavond en dat is in Blues/Rock Café Midtown. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kelly Spin, 0636480537 of mailen naar k_spin@live.nl''

SPONSORS
DraaijerDarts Dsign Reclame
Café De Vrijbuiter CREMIDO
Eetcafé Modern 't Vossegat, dé locatie voor een feest, gezins- of bedrijfsuitje!
Ensing Car Rental De Voskamp Groep
Installatiebedrijf Groothedde Installatiebedrijf Groothedde
Inloggen
Inloggen